Billy Black prenosna davčna blagajna

Nakup davčne blagajne 190 €, najem davčne blagajne za 36,90€/mesec.
Možnost sprejema bančnih kartic, vzdržljiva baterija, hiter 4G internet, za popolno in brezskrbno izdaja računov kjer koli se nahajate.

LASTNOSTI

Zakaj boste vzljubili Billy Black blagajno


Vse v eni napravi

Vse v eni napravi Vse v eni napravi – prenosna davčna blagajna, POS terminal, ter davčno potrjevanje. Za delo, Billy blagajno samo povežite z internetom. V primeru ko interneta nimate, ga lahko naročite pri nas, z opcijo Billy Data.


Hitri vnos

Izdaja računov in upravljanje z blagajno preko velikega zaslona na dotik je hitra in enostavna. Za delo ne potrebujete posebnih pisal – uporabite kar svoje prste.Vgrajena kamera

Z vgrajeno kamero lahko odčitavate črtne kode in QR kode, za hitro, ter enostavno izdelavo računa.Po celi Sloveniji

S sedežem v Ljubljani smo pozicionirani tako, da lahko katero koli lokacijo v Sloveniji obiščemo v najkrajšem možnem času. Nudimo izobraževanja, podporo, namestitev na našem ali na vašem naslovu. Brez skrbi vse bomo uredili.Brezskrbno poslovanje

Vse transakcije se samodejno shranjujejo na Billy strežnikih. V primeru okvare ali izgube davčne blagajne lahko hitro in enostavno nadaljujete z vašim delom.Ocena: Odlično

Naš življenjski izpit smo opravili z odliko – preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov Billy davčne blagajne oziroma davčne rešitve Billy.

P200-1-banner-1

BillyPay AIO je napredna programska rešitev, ki omogoča v povezavi z izbranim programskim paketom sprejem bančnih kartic in izdajanje davčno potrjenih računov. Rešitev na ključ vse v eni napravi (davčna blagajna, tiskalnik, sprejemanje kartic in davčno potrjevanje računov). Storitev BillyPay AIO nudi Billy uporabnikom možnost povezovanja aplikacije Billy s ponudniki storitev sprejema bančnih kartic in jih povezuje v edinstven eko sistem davčne blagajne.

Storitev BillyPay AIO uporabnikom Billy blagajn omogoča sprejem bančnih kartic brez dodatnega čitalca kartic, saj je vse v eni napravi. Izdaja računov in procesiranja kartičnega plačila je s to programsko rešitvijo enostaven in hiter.

BillyPay AIO omogoča uporabnikom dostop do uporabniškega portala v oblaku Billy, kjer lahko pregledujete izdane račune, upravljate z vsemi davčnimi blagajnami v vašem podjetju, urejate cene, dodajate artikle in nove blagajnike.

Prednosti rešitve BillyPay AIO so v enostavnem, hitrem in preprostem delovanju. Procesiranje kartic poteka na najvišji možni ravni, kar pomeni, da so vse transakcije zaščitene in varne. V povezavi z Billy Black pos terminalom postane paket najboljša mobilna davčna blagajna za vas. Kot vse Billy rešitve ima tudi BillyPay AIO zagotovljeno vzdrževanje programskega paketa in zagotovilo o skladnosti z veljavno zakonodajo, uporabniško podporo (telefon, e-mail,…) 14 ur na dan, 7 dni na teden.

Billy Black je posebno primeren za:

Terensko prodajo

Storitvene dejavnosti

Prodaja vstopnic

Prodaja na stojnicah

Dostavne službe

Servisne delavnice

Je Billy točno to kar potrebuejte? Odlično, pričakujemo vaš klic oziroma vas lahko pokličemo tudi mi, če nam zaupate kdaj bi vam to ustrezalo.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Za tiste, ki željio vedeti več

P200-14
P200-18
MicrosoftTeams-image-1

5.0″ palčni HD barvni zaslon (1280 x 720) 4 jedrni 1.4GHz Processor

Na dotik občutljiv zaslon s funkcijo snemanja podpisa

Dvostranska kamera za odčitavanje črtne in QR kode

4G/3G/2G, WiFi, Bluetooth 4.2

Vgrajen 4G modem (možnost uporabe Billy Data)

7,4 V, 2.600 mAh baterija (do 48h/600+ izdanih računov)

Termični tiskalnik – termo papir širina 58 mm

Operacijski sistem Android 9.0

Billy je točno to kar potrebuejte?
Odlično, pričakujemo vaš klic oziroma vas lahko pokličemo tudi mi, če nam zaupate kdaj bi vam to ustrezalo.

Potrebujemo samo še nekaj malenkosti za povratni klic

Soglasje