Billy Mobile3  prenosna davčna blagajna

Najem za 36,90€/mesec, nakup za 160€
Možnost sprejema bančnih kartic, vzdržljiva baterija, hiter 4G internet, za popolno in brezskrbno izdajo računov kjer koli se nahajate.
Možnost sprejema plačilnih kartic* (samo z uporabo storitve Billy Pay, nakup že za 39,00 EUR)

P200-18

LASTNOSTI

Zakaj boste vzljubili Billy Mobile3 blagajnoVse v eni napravi

Vse v eni napravi – blagajna, POS tiskalnik, ter davčno potrjevanje. Za delo, Billy blagajno samo povežite z internetom. V primeru ko interneta nimate, ga lahko naročite pri nas, z opcijo Billy Data.Hitri vnos

“Preko velikega zaslona na dotik
hitro, ter enostavno upravljajte z blagajno. Za delo ne potrebujete posebnih pisal – uporabite kar svoje prste.”Vgrajena kamera

Z vgrajeno kamero lahko odčitavate črtne kode in QR kode, za hitro, ter enostavno izdelavo računa.Po celi Sloveniji

S sedežem v Ljubljani smo pozicionirani tako, da lahko katero koli lokacijo v Sloveniji obiščemo v najkrajšem možnem času. Nudimo izobraževanja, podporo, namestitev na našem ali na vašem naslovu. Brez skrbi vse bomo uredili.Brezskrbno poslovanje

Vse transakcije se samodejno shranjujejo na Billy strežnikih. V primeru okvare ali izgube davčne blagajne lahko hitro in enostavno nadaljujete z vašim delom.Ocena: Odlično

Naš življenjski izpit smo opravili z odliko – preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov Billy davčne blagajne oziroma davčne rešitve Billy.

P200-1-banner-1

BillyPay rešitev omogoča sprejem plačilnih kartic
Visa, Visa Electron, Diners, Mastercard in Maestro

NAKUP SumUp čitalca karticže za 39,00€

* Vse cene so brez DDV
* Rešitev BillyPay je omogočena samo z uporabo davčne blagajne Billy Mobile3

BillyPay je napredna programska rešitev, ki omogoča v povezavi z izbranim programskim paketom sprejem bančnih kartic in izdajanje davčno potrjenih računov. Rešitev na ključ vse v eni napravi (blagajna, POS tiskalnik in davčno potrjevanje računov). Storitev BillyPay nudi Billy uporabnikom možnost povezovanja aplikacije Billy s ponudniki storitev sprejema bančnih kartic in jih povezuje v edinstven eko sistem davčnih blagajn.

Storitev BillyPay uporabnikom Billy blagajn omogoča sprejem bančnih kartic preko dodatnega čitalca kartic. Davčna blagajna Billy in čitalec kartic sta med seboj preprosto, enostavno in varno povezana preko Bluetooth povezave. Po prvi, inicialni vzpostavitvi povezave (uredimo že mi) se čitalec in blagajna vsakič samodejno prepoznata in povežeta. Na ta način se sam proces izdajanja računa in procesiranja kartičnega plačila poenostavi in pohitri.

BillyPay omogoča uporabnikom dostop do uporabniškega portala v oblaku Billy, kjer lahko pregledujete izdane račune, upravljate z vsemi davčnimi blagajnami v vašem podjetju, urejate cene, dodajate artikle in nove blagajnike. Poleg Billy oblaka ima uprabnik tudi dostop do uporabniškega portala v oblaku ponudnika storitve sprejema bančnih kartic, kjer je uporabniku na voljo pregled vseh opravljenih transakcij in njihova administracija, izdelava različnih poročil in drugo.

Prednosti rešitve BillyPay so v enostavnem in preprostem delovanju. Procesiranje kartic poteka na najvišji možni ravni, kar pomeni, da so vse transakcije zaščitene in varne. Nizki stroški in konkurenčne provizije. Brez nepotrebnih skritih in dodatnih stroškov, ter obvez po sklepanju novih pogodb in odpiranju dodatnih transakcijskih računov. Kot vse Billy rešitve ima tudi BillyPay zagotovljeno vzdrževanje programskega paketa in zagotovilo o skladnosti z veljavno zakonodajo, uporabniško podporo (telefon, e-mail,…) 14 ur na dan, 7 dni na teden.

Billy Mobile3 je posebno primeren za:

Terensko prodajo

Storitvene dejavnosti

Prodaja vstopnic

Prodaja na stojnicah

Dostavne službe

Servisne delavnice

Je Billy točno to kar potrebuejte? Odlično, pričakujemo vaš klic oziroma vas lahko pokličemo tudi mi, če nam zaupate kdaj bi vam to ustrezalo.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Za tiste, ki željio vedeti več

P200-14
P200-18
MicrosoftTeams-image-1

6 palčni HD+ zaslon (1440 x 720)
4 jederni procesor s hitrostjo Cortex A53, 1.4GHz

Na dotik občutljiv zaslon s funkcijo snemanja podpisa (t.i. e-podpis)

Dvostranska kamera za odčitavanje črtne in QR kode

WiFi, Bluetooth, GPS, NFC

Vgrajen 4G modem (možnost uporabe Billy Data)

2600 mAh baterija (do 15 ur / 1500 izdanih računov / 240+ ur v stanju pripravljenosti)

Termični tiskalnik – termo papir širina 58 mm

Operacijski sistem Android 9.X

Billy je točno to kar potrebuejte?
Odlično, pričakujemo vaš klic oziroma vas lahko pokličemo tudi mi, če nam zaupate kdaj bi vam to ustrezalo.

Potrebujemo samo še nekaj malenkosti za povratni klic

Soglasje