Billy rešitev

Vse znanje, ter dolgoletne izkušnje upravljanja z elektronskimi transakciji smo združili v enostavno, ter učinkovito rešitev za davčno potrjevanje računov. Billy tako predstavlja inovativno, napredno, ter predvsem preprosto rešitev davčne blagajne za vse podjetniške dejavnosti.

LASTNOSTI

Billy rešitev za davčne blagajne je sestavljena iz treh stebrov:

POS NAPRAVA

Fiksna ali prenosna POS naprava s 3 lastnosti v eni napravi – blagajna, POS termični tiskalnik, ter davčno potrjevanje. Pozabite na polnjenje dveh ali celo treh naprava za eno samo stvar. Vse Billy naprave omogočajo povezavo z internetom – preko WiFi-ja ali preko hitrega mobilnega omrežja z uporabo SIM kartice Billy Data. Billy naprave niso zaklenjene na nobenega operaterja, kar pomeni, da v kolikor imate svojo SIM kartico lahko vsekakor za povezavo z internetom uporabite tudi to.
 

VARNOST IN UPRAVLJANJE

Zaledna pisarna za upravljanje se nahaja v oblaku Billy, kjer se v realnem času hranijo in beležijo vse transakcije. Preko zalednega pisarna v oblaku Billy preprosto upravljate z vsemi Billy blagajnami, ki se nahajajo v vašem oblaku. Podatki o izdanih računih, zaposlenih, različnih prodajnih poročilih, ter artiklih so varno shranjeni na Billy strežnikih in so dostopni 24/7/365. V primeru poškodbe ali izgube POS naprave, je zamenjava hitra, ter enostavna. Nova oziroma nadomestna naprava se preko oblaka osveži z vsemi obstoječimi podatki, ter shranjenimi namestitvami. Uporabnik lahko preko zaledne pisarne izvoziti prodajna poročila, katere je na to mogoče uvozi v različne ERP in računovodske programe za nadaljnjo obdelavo.

PROGRAM

Aplikacija Billy jer razvita in prilagajena tako, da lahko deluje na različnih POS napravah. Naši programski paketi pokrivajo širok razpon poslovnih dejavnost, potreb malih, ter srednjih podjetji. Številne funkcionalnosti, kot so sprejem bančnih kartic, program lojalnosti, skladiščno poslovanje omogoča našim uporabnikom številne aplikativne uporabnosti. Ker so vse blagajne povezane v oblaku je upravljanje in nadzor delovanja vseh blagajn preprost, ter enostaven iz ene same točke – zaledna pisarna v oblaku Billy.

REŠITEV NA KLJUČ

Uporabnikom nudimo celovito rešitev po sistemu na “ključ”, brez nepotrebnih začetnih investicij. Ponudba vključuje storitev najema opreme, programkse rešitve, vzdrževanje in servis na lokaciji kupca, zagotovljeno nadomestno napravo v primeru izgube oziroma okvare, tehnično podporo preko telefona oziroma elektronske pošte. Poleg najema uporabnikom nudimo tudi druge možnosti, kot je nakup naprave, najem licence za programsko rešitev Billy, ter namestitev na napravo uporabnika, ki jo je samostojno pridobil (delovanje aplikacije je odvisno od tehničnih zmogljivosti in združljivosti z Billy aplikacijo).

ZADOVOLJNA DRUŽINA BILLY UPORABNIKOV

Billy rešitev za davčno potrjevanje računov je prisotna v Sloveniji, ter Hrvaškem. Billy skupnost šteje preko 10.000 aktivnih in zadovoljnih uporabnikov, kar dokazuje našo odličnost, preprostost, ter predvsem zanesljivost. Billy rešitev je v celoti vsklajena z vsemi zakoni, ter predpisi Republike Slovenije.

Billy je točno to kar potrebuejte?
Odlično, pričakujemo vaš klic oziroma vas lahko pokličemo tudi mi, če nam zaupate kdaj bi vam to ustrezalo.

Potrebujemo samo še nekaj malenkosti za povratni klic

Soglasje