Priljubljen strokovni portal ICTbusiness.info je pripravil intervju z našim direktorjem Damirjem, ki je pojasnil, kako je COVID-19 vplivala na poslovanje Skupine, in predstavil razvoj novih poslovnih modelov ter projektov.

Skupina ETRANET, katere članica je Billy POS, je zahvaljujoč svojemu razpršenemu poslovanju in strategiji razvoja z lastnimi sredstvi izzive, ki jih je prinesel COVID-19 pričakala na zdravih temeljih. Izpad prihodkov v enem segmentu poslovanja se je nadomestil s pospešenim razvojem ter rastjo prihodkov v drugih segmentih.

Kot je izpostavljeno v tem intervjuju, je podjetje poleg uspešnih izdelkov, kot je davčna blagajna in rešitve za programa zvestobe, ki se uporabljajo v številnih državah članic Evropske skupnosti, ter širitve poslovanja iz Slovenije, Hrvaške v države, kot so Nizozemska, Češka, Romunija in druge, še naprej intenzivno razvijalo začete projekte.

Tako je Skupina ETRANET verjetno eden od redkih IKT-delodajalcev, ki v teh kriznih časih ne ohranja samo enakega števila zaposlenih, temveč svoje razvojne ekipe še povečuje z zaposlovanjem novih strokovnjakov.

Celoten članek najdete na portalu ICTbusiness.info.