Katero davčno blagajno izbrati in kako se pravilno odločiti

Se tudi vi sprašujete in srečujete s podobnimi vprašanji; katerega ponudnika, katero blagajno izbrati, namizna ali prenosna, ali potrebujem tiskalnik, tablico, mobilni telefon, osebni računalnik, kaj je s prenosom podatkov…?

Brez skrbi, prišli ste na pravo mesto. Billy vam ponuja odgovor na vsa vprašanja s preprosto in učinkovito rešitvijo, ki bo olajšala in izboljšala vaše vsakodnevno poslovanje. Brez kakršnega koli zadržka nas pokličite, ter nam zaupajte vaše želje in potrebe po davčni blagajni. Skupaj bomo izbrali najboljšo rešitev, prilagojeno vašemu poslovanju.

Z neprestano željo po preprostem in učinkovitem delovanju vse naše blagajniške rešitve delujejo na »cloud« tehnologiji, kar pomeni, da lahko preprosto in varno dostopate do vseh vaših podatkov, kadarkoli in kjerkoli. Za dostop potrebujete le internetno povezavo in napravo, ki omogoča brskanje po spletu in kar je najpomembnejše vaši podatki so tudi v primeru izgube ali okvare davčne blagajne varno shranjeni v oblaku.

Ker se zavedamo svoje odgovornosti in je vaš posel tudi naš, je naša tehnična podpora dosegljiva in pripravljena pomagati vsak dan v letu od 8-22 ure. Skupaj z nami lahko dosežete več, kar lahko potrdijo tudi naši dolgoletni partnerji iz telekomunikacijske dejavnosti, bančnega sektorja, številne taksi službe, avtoprevozniki, obrtniki, veterinarji, zdravniki, hotelirji, ter mnogi drugi obrtniki, podjetniki, majhna in srednje velika podjetja.

Zaupaj te nam tudi vi in postanite del družine ki šteje več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Vse naše rešitve davčnih blagajn so v skladu s slovensko zakonodajo in njenimi predpisi.