Ta miniaturna naprava je optimizirana za izdajo elektronskih računov oziroma brezžično tiskanje papirnatih računov

Najavljamo prvo napravo naslednje generacije mini terminalov Smart POS podjetja NEXGO, NEXGO N6, ki bo kmalu del naše ponudbe.

Naprava NEXGO N86, zasnovana okrog štiri jedrnega procesorja s taktom 1,4 GHz in Androida 7.x, je naprava, ki s svojimi majhnimi dimenzijami (s samo 12,6 mm debeline na najtanjšem delu in težo 240 g ) predstavlja pravi užitek uporabe.

20200727191712_77919

Naprava ne vsebuje tiskalnika, temveč je zasnovana predvsem za vse bolj priljubljeno elektronsko izdajanje in pošiljanje računov. Za vse uporabe, pri katerih je še vedno potrebno tiskanje papirnatega računa, pa je tu Wi-Fi Printing – brezžično tiskanje klasičnega računa na NEXGOVI večfunkcijski priključni postaji. Gre za kombinacijo tiskalnika in podstavka, ki hkrati tudi polni baterijo naprave.

20200728160227_68574

Spredaj in zadaj se nahaja več fotoaparatov – dva fotoaparata zadaj (5 MP in 2 MP) ter en fotoaparat spredaj (2 MP). Navedena fotoaparata poleg 1D- in 2D-črtnih kod ter QR-kod podpirata tudi prepoznavanje obraza.

Napravo je mogoče uporabljati tudi kot plačilno napravo – podprte so kartice z magnetnim trakom, kartice s čipom, kartice za brezstično plačevanje/NFC ter plačevanje z 1D- in 2D-črtnimi kodami.

Seveda so na voljo tudi vse napredne možnosti komunikacije – Wi-Fi, Bluetooth ter 2G/3G/4G modem.

Več o njem lahko izveste na straneh proizvajalca, glede vseh podrobnosti pa se lahko prav tako obrnete neposredno na nas.