Bogatejši, jasnejši in hitrejši natis s samo enim polnjenjem vgrajene baterije in zelo dolgim časom v stanju pripravljenosti

Najavljamo novo napravo podjetja NEXGO iz segmenta nefinančnih terminalov Smart POS – NEXGO P100, ki bo kmalu del naše ponudbe.

P100 je posebej primeren za gotovinska plačila, izdajo mobilnih bonov, komunalne storitve, loterijske srečke, izdajo potrdil za članske programe in programe zvestobe, plačilo parkiranja in podobno.

Njegova glavna prednost: eno polnjenje njegove baterije 7,4 V/2600 mAh zahvaljujoč naprednemu upravljanju porabe energije omogoča natis več kot 1.000 računov! Poleg tega se naprava ponaša tudi z zelo dolgim časom v stanju pripravljenosti – do 240 ur.

NEXGO-P100-1000-racuna

Omeniti je treba še, da prihranek energije ni zagotovljen na račun hitrosti in kakovosti tiska, ravno obratno.

Novi NEXGO P100 podira rekorde v hitrosti in kakovosti tiskanja na standardnih 58-milimetrskih zvitkih termalnega papirja. S tem je hitrost tiskanja za 30 % večja kot pri prejšnjih napravah in zdaj znaša 70 mm/s. Z drugimi besedami: tudi daljši računi ali potrdila bodo natisnjeni v trenutku.

Na zadnji strani se nahaja fotoaparat z 2 MP, ki ga je mogoče pri naročilu zamenjati tudi s fotoaparatom s 5 MP z vgrajeno bliskavico. Navedena fotoaparata poleg 1D- in 2D-črtnih kod ter QR-kod podpirata tudi prepoznavanje obraza.

Seveda so na voljo tudi vse napredne možnosti komunikacije – Wi-Fi, Bluetooth ter 2G/3G/4G modem.

NEXGO-P100-contactless

P100 lahko odčita tudi vse najbolj priljubljene standarde brezstičnih kartic: 13,56 MHz, ISO14443, Type A/B, MIFARE, QPBOC.

NEXGO-P100-keyboard

Na koncu velja omeniti tudi uporaben dodatek – zunanjo tipkovnico, ki se pritrdi na spodnji del naprave in vsebuje standardne številčne tipke ter štiri dodatne funkcijske tipke.

Več o njem lahko izveste na straneh proizvajalca, glede vseh podrobnosti pa se lahko prav tako obrnete neposredno na nas.