Spoštovani uporabniki,

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje in uporabo naših storitev. Preteklo je že, kar nekaj časa od, kar smo predstavili rešitev davčne blagajne na operacijskem sistemu Android.

Obveščamo Vas, da smo s 15.09.2017 pripravili novo različico aplikacije Billy (1.36), katera je dobila nov, svež in moderen videz. Upoštevali samo Vaše pohvale, kritike in mnenja. Delo z davčno blagajno Billy je sedaj še preprostejše in preglednejše.

Prosimo vas (v kolikor še niste), da aplikacijo posodobite in si s tem zagotovite novo, izboljšano različico aplikacije Billy.

Posodobitev izvedete tako, da pred prijavo v aplikacijo pritisnete na spodaj označeno ikono (leva stara aplikacija, desno, novejša aplikacija).

Po uspešno izvedeni posodobitvi, pred prvo prijavo ponovno pritisnite na ikono . Po uspešni pridobitvi nastavitev se boste lahko prijavili v Vašo posodobljeno aplikacijo Billy. Pred prvo uporabo v modulu SINHRONIZACIJA poskrbite za SPREJEM PODATKOV in CENIKOV, v modulu NASTAVITVE pa ne pozabite preveriti ZAČETNA STANJA in ali je na maloprodajnem računu nastavljena pravilna naslednja zaporedna številka računa.

V kolikor potrebujete pomoč pri nastavitvah ali uporabi nas brez zadržkov pokličite ali pišite – tu smo samo za Vas.

Veseli smo, da smo lahko del Vaše zgodbe o uspehu. Vi poskrbite za posel mi skrbimo za »Čiste račune«, ker kot pravi slovenski pregovor »Čisti računi, dobri prijatelji«.

Hvala, ker nam zaupate!

Vaš Billy tim 🙂

Čisti računi, dobri prijatelji