Billy rešitev za davčne blagajne


Billy rešitev za davčne blagajne predstavlja celovito t.i. POS (Point of Sale) rešitev, ki je preprosta in učinkovita, z naprednimi funkcionalnostmi ter prilagodljiva za vsako branžo. Temelji na tehnologiji v oblaku (tehnologija, ki omogoča hrambo podatkov poleg na lokalni napravi tudi na oddaljeno lokacijo, kjer so vam na voljo kadar koli, od koder koli in s katere koli naprave) kjer so podatki v primeru odpovedi ali izgube naprave varno shranjeni.

Billy POS - O resitvi

Billy rešitev za davčne blagajne je sestavljena iz treh delov:
• Naprave (v ponudbi je več vrst naprav: Billy Maxi, Billy Mobile, Billy The POS…). Naprave iz naše ponudbe so ergonomične in udobne za uporabo ter temeljijo na enovitem konceptu (naprava z integriranim tiskalnikom in komunikacijskim modulom).
• Sistema upravljanja (centralni strežnik na katerem se v realnem času hranijo vse transakcije). Strežnik upravlja in nadzoruje nastavitve blagajniške naprave, ki se jih po potrebi lahko upravlja in spreminja. Varno hrani vse nastavitve, podatke, kot tudi vse izdane račune, ki so vam na voljo 24/7. V primeru okvare naprave jo je možno hitro in preprosto zamenjati z drugo, podatke pa obnoviti in prenesti na novo napravo. Vse podatke je možno izvozit v ERP ali knjigovodske programe, za nadaljnjo obdelavo.
• Blagajniškega programa, ki je razvit in prilagojen za delo na različnih vrstah blagajniških naprav. Naši programski paketi pokrivajo širok spekter potreb malih in srednjih trgovcev, od preprostega in učinkovitega dela do zelo naprednih funkcionalnosti. Dodatno omogočamo tudi možnost sprejemanja plačilnih/kreditnih kartic, program zvestobe kupcev, pred plačniški program ipd. Billy rešitev za davčne blagajne omogoča uporabo različnih naprav na različnih prodajnih mestih ter njihovo upravljanje zenega mesta.

PONUDBA “NA KLJUČ”
Naročnikom nudimo celovito rešitev po sistemu ‘na ključ’, brez začetnih investicij. Ponudba obsega najem, vzdrževanje in servis opreme na lokaciji uporabnika z zagotovljeno nadomestno napravo najkasneje naslednji delovni dan na lokaciji uporabnika ter podporo klicnega centra. Poleg najema uporabnikom omogočamo tudi druge možnosti sodelovanja, kot je nakup opreme s standardno garancijo in zagotovljenim servisom ali samo najem naših programskih paketov na lastni Android napravi.

DOKAZANA USPEŠNOST
Billy rešitev za davčne blagajne je doživela izjemno velik uspeh na Hrvaškem, kjer ima od uvedbe fiskalizacije pred tremi leti okoli 10.000 stalnih uporabnikov. Billy je in bo tudi v prihodnosti popolnoma skladen z davčnimi zakoni in predpisi Republike Slovenije.

ŽELITE PREISKUSITI BILLY BLAGAJNO

Potrebujete informacije o napravah in paketih?
Želite postati Billy uporabnik?
Kontaktirajte nas!
051 888 710
prodaja@billy.si

Kontaktirajte nas!

Davčne blagajne kontakt

UPORABLJATE NAŠE PROIZVODE

Potrebujete več informacij?
Imate težave pri uporabi?
Tukaj smo za vas!
051 888 946
podpora@billy.si