Razne izvedbe modela V2 PRO pokrivajo vse potrebe po različnih načinih plačila in tiskanja ter pomagajo pri optimizaciji skladišča in razstavljenih izdelkov

Najnovejši ročni, prenosni POS terminal V2 PRO podjetja Sunmi predstavlja nadaljevanje uspešne linije naprav V2 in je v tokratni izdaji obogaten s številnimi novimi možnostmi ter prilagojeno izbiro konfiguracij. Sama serija naprav V je uporabnikom naših Billy davčnih blagajn sicer dobro znana – naša davčna blagajna Billy Easy, čeprav starejše izdaje, je zasnovana prav na Sunmijevem modelu V1. Billy Easy oziroma V1, ki je pri naših uporabnikih priljubljen zaradi všečnega videza in trpežnosti, je odlično priporočilo za modele V2 PRO, ki ga bodo nasledili.

Recept, uporabljen za Sunmi V2 PRO, je enostaven: nagrajena zasnova in ergonomija naprave sta združeni z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja prilagodljivo izbiro možnosti, potrebnih za uspešno poslovanje.

P03-1024x480-1
Model V2 PRO spada v linijo naprav podjetja Sunmi, ki je bila nagrajena s prestižno nagrado Red Dot za industrijski dizajn (Red Dot award winner 2019).
534461

Model V2 PRO namreč spada v linijo naprav podjetja Sunmi, ki je bila nagrajena s prestižno nagrado Red Dot za industrijski dizajn (Red Dot award winner 2019) – nagrado, ki jo je prejel tudi njegov predhodnik V1 oziroma naš Billy Easy. Ta proizvajalec namenja posebno pozornost zasnovi in ergonomiji svojih naprav, zato je uporaba V2 PRO zaradi njegove priročne oblike in skromne teže, ki znaša samo 365 gramov, pravi užitek.

V notranjosti naprave so vgrajeni najnovejši sestavni deli: štirijedrni procesor s taktom 1,4 GHz in Android 7.1 ter 6 palčni kapacitivni zaslon na dotik z ločljivostjo 1.440 × 720.

To, po čemer se V2 PRO loči od konkurence, pa sta njegova vsestranskost in prilagodljivost. Naprava lahko na primer tiska na običajne zvitke termalnega papirja širine 58 mm ali se hitro konfigurira za tiskanje na samolepilne etikete, ki se lepijo na izdelke ali se uporabljajo pri odjavi in podobnem.

Možnosti uporabe

Možnosti uporabe je pri tej ročni, prenosni napravi res veliko. Mobilno plačevanje, prejemanje naročil v restavracijah pri mizi ali prejemanje spletnih naročil (npr. Wolt, ehrana in podobni), tiskanje samolepilnih etiket, upravljanje skladišča in zalog, naprave za tiskanje mest čakalnih vrst, skeniranje kuponov ter posebne uporabe, kot odčitavanje števca za plin, vodo in druge komunalne storitve na terenu.

P11-4

Zdravilo za slabo brezžično povezavo

Da sta vam na voljo brezžična povezava in Bluetooth, verjetno ni treba posebej omenjati. Treba pa je omeniti, da gre za dvopasovni WiFi, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz/5 GHz. Frekvenca 5 GHz je danes še posebej pomembna, saj je starejša frekvenca, 2,4 GHz, zelo zasedena s številnimi napravami, ki hkrati prejemajo in pošiljajo podatke.

Mobilni internet tudi brez SIM-kartice

esimlogo

Omogoča standard eSIM standard, ki je še posebej zanimiv uporabnikom, ki imajo več naprav

Posebej zanimivo je, da vgrajeni 4G modem poleg običajne reže za mini SIM podpira tudi sodoben eSIM standard. Elektronski SIM je še posebej zanimiv uporabnikom, ki imajo v uporabi več naprav oziroma na terenu, kjer bi namestitev, diagnosticiranje in menjava oziroma spreminjanje SIM-kartic v primeru menjave operaterja predstavljala zahteven in mučen logistični podvig. Za »menjavo« eSIM-a je treba obiskati portal za uporabnike in izbrati želeno možnost, nato pa naprava podatke o eSIM-u samodejno shrani v svoj spomin.

Skeniranje in plačevanje

Na zadnji strani naprave se nahaja 5-megapikselni fotoaparat s samodejnim ostrenjem in vgrajeno bliskavico, ki se uporablja za odčitavanje 1D- in 2D-črtnih kod. Slednje omogoča uporabo naprave kot prenosnega terminala (čitalec črtnih kod) v skladiščih oziroma prodajnih prostorih z namenom preverjanja stanja posameznega izdelka v skladišču.

P11-6

Tu je tudi NFC, ki je združljiv z najbolj razširjenimi standardi in tipi brezžične, brezstične komunikacije: Type A&B card, Mifare card, Felica card; ISO/ICE 14443 in ISO15693.

P12-1024x453-1

Napravo je prav tako mogoče konfigurirati s kartico PSAM, ki omogoča odčitavanje različnih vrst števcev za plin, elektriko ali vodo, odvisno od njihovih podprtih standardov.

Več o njem lahko izveste na straneh proizvajalca, glede vseh podrobnosti pa se lahko prav tako obrnete neposredno na nas.