Billy - davčna blagajna - sistem upravljanja

Billy sistem upravljanja je centralna strežniška rešitev (t.i. oblak), ki upravlja z vsemi Billy napravami (davčnimi blagajnami) in blagajniškimi programi. Na strežniku se na varen in vedno dostopen način (24/7) shranjujejo vsi podatki vključno z vsemi izdanimi in davčno potrjenimi računi, ki jih je možno izvozit v različne ERP in računovodske programe za nadaljnjo obdelavo.

Velika prednost Billy sistema je možnost, da se v primeru fizične okvare ali izgube naprave vsaka davčna blagajna v kratkem času in preprosto zamenja in rekonstruira, saj so vsi podatki varno shranjeni na strežniku.

Billy sistem naročnikom omogoča uporabo različnih naprav in Billy programskih paketov na istem ali različnih prodajnih mestih, vendar se kljub temu upravljajo z enega spletnega mesta. Lastniki in vodje pa lahko preko spleta spremljajo rezultate in učinkovitost poslovanja ter spreminjajo nastavitve za delo. Dodatne funkcije Billy sistema so: plačevanje s kreditnimi/plačilnimi karticami, programi zvestobe strank, predplačniški programi ipd.

Billy sistem je eden od najhitrejših sistemov za izdajo in davčno potrjevanje računov na trgu, kar potrjuje cca 10.000 zadovoljnih naročnikov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Billy davčna blagajna - shema sistema upravljanja

ŽELITE PREISKUSITI BILLY BLAGAJNO

Potrebujete informacije o napravah in paketih?
Želite postati Billy uporabnik?
Kontaktirajte nas!
051 888 710
prodaja@billy.si

Kontaktirajte nas!

Davčne blagajne kontakt

UPORABLJATE NAŠE PROIZVODE

Potrebujete več informacij?
Imate težave pri uporabi?
Tukaj smo za vas!
051 888 946
podpora@billy.si