Ste se izgubili v morju naprav in programov za davčno potrjevanje in izdajo računov? Iščete hitro in učinkovito rešitev? Ponujamo vam pomoč strokovne ekipe, ki vam svetovala in pomagala izbrati najbolj primerne rešitev za vaše poslovanje.

Zavedamo se da imate pri izbiri davčnih blagajn različni uporabniki (obrtniki, majhna in srednja podjetja, ter drugi) različne želje, zmožnosti in potrebe. Za to smo se odločili ponuditi brezplačen posvet in svetovanje naših strokovnjakov kateri vam bodo ponudili celovito davčno rešitev, prilagojeno vašemu poslu, željam in finančnim zmogljivostim.

Zavedamo se kako pomemben je vaš čas in za to smo naš proces prilagodili vam.

Kako do davčne blagajne v treh korakih!

  1. Pokličite telefonsko številko 051 888 710 ali pošljite povpraševanje s pomočjo spletnega obrazca.
  2. Na podlagi brezplačnega posveta in ugotovitvi najprimernejše rešitve za davčno potrjevane in izdajo davčno potrjenih računov, ki je prilagojena vašemu poslovanju, pripravimo ponudbo in jo na to pošljemo na vaš elektronski naslov.
  3. V kolikor se s poslano ponudbo strinjate, lahko davčno blagajno po potrditvi ponudbe prevzamete v roku 1-2 dni na našem naslovu ali pa vam jo pošljemo na željeni naslov.

Ker se zavedamo pomembnosti vašega poslovanja, vam pri Billy-ju ponujamo možnost izobraževanja uporabnikov in vzdrževanje davčne blagajne na Vaši lokaciji. Prav tako vam v primeru tehničnih težav, omogočamo uporabo nadomestne naprave.

Hvala ker nam zaupate

www.billy.si